Informatiile aici

Thursday, July 9, 2020

Austria ne-a luat si ea la ochi

Datele facute publice de catre Guvernul Romaniei, arata fara dubii o crestere a nivelușui de infectare cu coronavirus-19. Evident ca si alte guverne sunt la fel de responsabile fata pe oamenii pe care ii reprezinta, fapt pentru care romanilor li se impun restricti la intrarea in alte tari. Motivatia este simpla, sunteti plini de virusi si nu vrem sa ne infectati si pe noi.
coronavirus austria carantina test negativ

In primul rand, Cancelarul Austriei, Sebastian Kurz, a anuntat miercuri introducerea Romaniei, Bulgariei şi Republicii Moldova pe lista tarilor din zona rosie, vizate de restrictii de calatorie din cauza multiplicării cazurilor de coronavirus. „Vă rugam să nu calatoriţi in aceste tari, acesta este apelul nostru urgent”, a declarat cancelarul Sebastian Kurz, potrivit site-ului Salzburg24.at.

La intrarea in Austria, lucrurile sunt la fel de clare. Romanii sunt obligati sa stea 14 zile in carantina. Daca vor sa evite aceasta situatie, ei trbuie sa prezinte la granita rezultatul negativ al unui test Covid (PCR RT), nu mai vechi de patru zile.

 Persoanele depistate ca fiind infectate cu noul coronavirus care nu vor respecta masura respectării carantinei timp de 14 zile risca amenzi de pană la 1.450 de euro.

In cazul tranitarii Austriei fara oprire, nu sut impuse restrictii.

No comments:

Post a Comment