Informatiile aici

Wednesday, July 1, 2020

Concediu in Grecia? Probleme in plus in fiecare moment.

In ciuda faptu;ui ca a anuntat cu mare tam-tam deschiderea sezonului estival, Ministerul de Turism al Greciei a anuntat ca isi rezerva dreptul de a modifica si controla conditiile pentru intrarea in tara a celor care doresc sa-si petreaca vacanta in Grecia.

De o `atentie speciala` se bucura romanii, mai ales de cand guvernul anunta inmultirea cazurilor de covirus. Asa ca, sel mai bine este un concediu la pacanele.

Ultimul lucru anuntat este ca vizitatorii care vor sosi cu avionul in Salonic vor fi supusi obligatoriu in aeroport la testul Covid si vor trebui sa fie pregatiti sa astepte 24 de ore in carantina rezultatul acestui test.

Asa cum aminteam mai sus, conditile de intrare si ramanere in Grecia se pot modifica de la o clipa la alta, drept care va sfatuim sa contactati si sa vizitati siteul de turism al Grciei sau macar acest site.

Si mai ales, nu uitati sa completati online formularul intitulat PLF (Passenger Locator Form) cu 48 de ore inaintea plecarii, altfel riscati sa fiti intors sau sa va petreceti o parte din vacanta in garai, aeroporturi, etc. Despre formular aflati ce si cum in paragraful de mai sus

Nu va limitati doar la aceasta postare, cititi mai multe deoarece incepand cu 1 iulie 2020 romanii au de infruntat donditii speciale datorita cresterii riscului de infectie ce se manifesta in Romania.

No comments:

Post a Comment