Informatiile aici

Sunday, July 12, 2020

Grecia: pana marti se suspenda emiterea formularul online. Cine n-are formular, nu intra

conditii pentru intrarein grecia vacanta concediu 2020
Foarte important pentru turistii romani care vor să intre în Grecia pe la punctul de frontiera Promachonas. Sistemul implementat pe travel.gov.gr a fost suspendat pana marți la ora 00.01 pentru implementarea unor noi măsuri impuse de autoritățile elene. Prin urmare, romanii nu vor putea intra Grecia dacă nu li s-a emis formularul necesar pentru acest lucru.

Turistii care anterior suspendarii sistemului au completat formularul electronic pentru intrare in țară si au primit codul unic pot intra în continuare in Grecia pe la punctul de frontiera Promachonas.

In plus, incepând de miercuri, 15 iulie 2020, la ora 06.00, toti calatorii care intra în Grecia pe la Promachonas sunt obligati să prezinte la sosire un rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru COVID-19, efectuat. cu pana la 72 de ore inainte de intrarea lor în Grecia.

Documentele prezentate trebuie obligatoriu sa fie scrise in engleza si să aibă datele de identificare ale calatorului.
In conformitate cu pracizarile autoritatilor din Grecia, laboratoarele care efectuează testarea RT-PCR ar trebui să fie acreditate de autoritatile din tara de provenienta a turistului. Acele certificate care nu indeplinesc aceste condiții nu vor fi acceptate.

Turistii vor trebui să completeze si sa trimita formularul de intrare în tara. De asemenea, ei pot fi supusi testării aleatorii la granita greaca.


No comments:

Post a Comment